Back to All Events

Nacht van de Filosofie Fryslân XL


  • Tresoar Leeuwarden 1 Boterhoek Leeuwarden, FR, 8911 DH Nederland (map)

Zaterdag 1 april vindt voor de 10de keer de Nacht van de Filosofie Fryslân plaats. Een jubileum dat op meerdere locaties met meer dan twintig sprekers en artiesten gevierd zal worden. Centraal staan de meest populaire thema’s van de afgelopen jaren. De NvdFF begint om 15:00 uur met een speciaal jeugd- en volwassenenprogramma en gaat door tot in de late uurtjes met lezingen, discussies en performances. Te gast zijn o.a: Wouter Kusters, Maarten Doorman, Afshin Ellian en Jabik Veenbaas. Op zondag 2 april sluit Douwe Draaisma het filosofieweekend af.  

Vrijdag 31 maart wordt alvast getoast op de 10de NvdFF met een gratis concert van de Poolse band Hengelo.

Locaties: Tresoar, Boterhoek 1, Leeuwarden (= hoofdlocatie) | Historisch Centrum Leeuwarden, Groeneweg 1, Leeuwarden | Oldehove | Fryske Akademy, Doelstraat 8, Leeuwarden