Back to All Events

Rust in Toscane

  • La Scuola 27 Kooikerlaan Nootdorp, ZH, 2631 SX Nederland (map)

Voor het 6e jaar organiseert La Scuola een volledig verzorgde vakantieweek voor bewuste genieters die verlangen naar rust, afstand en bezinning. Op 13 aprilmaak je kennis met het programma en de begeleiders maar spreken we ook inhoudelijk over wat rust en bezinning voor jouw leven betekenen.

In de Hemelvaart-week verblijven we in het Toscaanse dorp Foiano della Chiana. Overdag gaan we in de tuin aan de slag of we gaan erop uit, de omgeving in en genieten van het platteland, het gewone leven maar ook van de bijzondere kunst. ‘s Middags en ‘s avonds delen we de maaltijd voor een goed gesprek en een goed glas wijn. Mooie kapstokken voor een week van verdieping, persoonlijke ontwikkeling én vakantie-vieren in een inspirerende omgeving. La vita è bella!

Maand van de filosofie-lezers ontvangen 150 euro p.p. korting als zij voor 14 april boeken. Code: Rust