Back to All Events

Sanny Verhoeven over rust en geluk

  • Bibliotheek Rotterdam 110 Hoogstraat Rotterdam, ZH, 3011 PV Netherlands (map)

Er is een grote roep naar meer rust in ons leven. We hebben 24/7 toegang tot het oneindige wereldwijde web en zijn voortdurend bereikbaar. Hoe stil te staan, hoe rust te vinden, in de drukte van alledag? Sanny Verhoeven, bekend van het blog en YouTube-kanaal 'Sanny zoekt Geluk', deelt graag haar geheimen voor een bewust, gelukkig en rustig leven.

Programma
19:00 uur Inloop met gezond sapje
19:30 uur Meditatie-workshop
20.00 uur Masterclass Sanny Verhoeven
21.30 uur Woorden bij de Wijn: optredens van talentvolle woordenkunstenaars bij Bistro Bar Binnenrotte.

Over Sanny 
Sanny studeerde voor actrice, maar merkte dat de hoge verwachtingen en concurrentie in de televisiewereld haar mentaal begon op te breken. Om de tegenslagen te verwerken en bovenal positief te blijven, begon ze zichzelf te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei. Ze leerde om meer te focussen op de binnenkant, om bewuster te worden van zichzelf. Dat dit plan werkte blijkt wel uit de succesvolle serie 'Sanny zoekt geluk' waarin zij op zoek gaat naar manieren om deze rust en het positieve gevoel te behouden.

 

Deze activiteit is onderdeel van de Maand van de Filosofie. Het thema van deze maand is rust. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij een uitspraak van Desiderius Erasmus: "Haast je langzaam". Meer weten over Erasmus? Kom dan langs bij de Erasmus Experience, 3e etage Centrale Bibliotheek.