Back to All Events

Omgaan met leegte

  • La Scuola Nootdorp 27 Kooikerlaan Nootdorp, ZH, 2631 SX Nederland (map)

Tijdens de Maand van de Filosofie organiseert de Academie voor Levenskunst de cursus 'Omgaan met leegte' op 4, 11 en 25 april.

Al onze vragen aan en over het leven ballen samen in één prangende vraag: Doe ik er toe? Op drie avonden gaan we ons bezinnen wat er in ons leven gebeurt en hoe ons dat kleurt en ons leven vorm en inhoud geeft. We nemen de tijd voor oefeningen, reflectie en een goed gesprek. We zoeken de betekenis op. Welke betekenis geef jij aan jouw leven? Val jij met jezelf samen?

La Scuola staat voor praktische filosofie: op z’n tijd stilstaan bij de wezenlijke vragen van het leven die vaak gaan over betekenisgeving, kwetsbaarheid en eindigheid, verantwoordelijkheid, keuzes maken, over leven en samenleven. La Scuola is geen leverancier van geluk, maar wél een steuntje in de rug als het even lastig gaat. De mensen van La Scuola kijken mee en geven door hun vragende, aandachtige houding een aanzet tot bezinning: hoe wil jij leven en samenleven?

Kosten: € 75  | smalle beurs € 35 / Data: 4, 11 en 25 april | 20.00-22.00 uur | / Aanmelden: welkom@academievoorlevenskunst.nl