Back to All Events

Against anxiety - Denksessie door Chamiyah de Booij

  • Café Het Glas In Lood Deventer 85A Brink Deventer, Overste, 7411 BX Netherlands (map)

 

Anta-stress! De wereld is één grote warrige storm en dit levert stress op. En stress is ongezond. Misschien is dit wel de reden dat de ene helft van de zelfhulpboeken je verteld dat je alles kan bereiken en de andere helft je verteld hoe je met teleurstelling moet omgaan. In deze denksessie gaan we verschillende perspectieven op onrust bekijken. Met een focus op hoe deze perspectieven ons adviseren om met dit alles om te gaan. Tijd om te on-stressen in deze stressvolle tijd.

Deze denksessie wordt verzorgd door Denken met De Booij. Denken met De Booij verzorgt iedere maand denksessies rondom filosofische, sociologische en politieke thema’s. Kijk op de Facebookpagina of de website van Denken met De Booij om te zien welke evenementen er nog meer gepland staan.

Toegang: €7,50 | Meld je nu aan

Later Event: April 6
Lezing Jan Warndorff