Back to All Events

Rotterdamse leerlingen filosofie kruisen de degens!

  • Boekhandel Donner Rotterdam Coolsingel 119 Rotterdam, ZH Netherlands (map)

Op woensdagmiddag 5 april is het weer zover: het Groot Rotterdams Scholieren filosofiedebat. Leerlingen van de zes Rotterdamse scholen die filosofie als eindexamenvak aanbieden, gaan met elkaar in debat over een scala aan filosofische onderwerpen. Natuurlijk speelt retoriek een rol, maar de inhoud van het argument en het filosofisch denken staan deze middag voorop. Naast debat zullen er dan ook toespraken, vragenrondes en filosofische gesprekken zijn. Een mooie kans om de rijkdom van het Rotterdamse filosofie onderwijs te bekijken!

Deelnemende scholen: Emmauscollege, Erasmiaans Gymnasium, Melanchton, Libanon Lyceum, Lyceum Rotterdam, Wolfert tweetalig.


WO 5 april | 13:45 uur | Donner podium – toegang vrij | Coolsingel 119 | Rotterdam