Back to All Events

Boekpresentatie: Arjen Kleinherenbrink - Alles is een machine

  • Boekhandel Dekker vd Vegt Nijmegen 29 Marikenstraat Nijmegen, GE, 6511 PX Netherlands (map)

8 april Boekpresentatie: Arjen Kleinherenbrink - Alles is een machine, bij Dekker vd Vegt

De nieuwe Denker des Vaderlands Rene ten Bos zal Arjen Kleinherenbrink interviewen over zijn boek 'Alles is een machine'. De boekpresentatie vindt plaats in de Maand van de Filosofie, op zaterdag 8 april vanaf 16.00 uur in boekhandel Dekker vd Vegt in Nijmegen. 

De jonge filosoof Arjen Kleinherenbrink deinst niet terug voor de Grote Vragen. In dit kraakhelder geschreven boek laat hij eens en voor altijd zien hoe onze realiteit écht in elkaar zit. Kleinherenbrink presenteert in Alles is een machine een nieuwe filosofische theorie, toegankelijk gemaakt door het gebruik van veel voorbeelden uit de populaire cultuur.

Toegang: gratis, wel graag aanmelden via de website. Meer informatie & reserveren >>