Back to All Events

Een debat over het thema ‘Rust’

  • Boekhandel Donner Rotterdam 119 Coolsingel Rotterdam, ZH, 3012 AG Netherlands (map)

I.s.m. Wijsgerige Faculteitsvereniging ERA

Druk? Druk? Druk? Wijsgerige Faculteitsvereniging ERA nodigt u, in samenwerking met Donner, uit voor een debat over het thema ‘rust’. Met medewerking van filosofen Ignaas Devisch en Miriam van Reijen.

Met filosofen Ignaas Devisch, auteur van het boek Rusteloosheid, een pleidooi voor een mateloos leven (genomineerd voor de Socrates Wisselbeker), en Miriam van Reijen, die onlangs het boek Stoïcijnse levenskunst, evenveel geluk als wijsheid heeft uitgebracht. De sprekers zullen zich eerst verhouden tot de stelling 'Vraagt onze tijd om meer rust?', daarna zullen zij op elkaar reageren en tot slot gaan zij uitgebreid het gesprek aan met het publiek.

ZA 8 april | 11:30 uur | Donner podium- toegang vrij | Coolsingel 119 | Rotterdam