Back to All Events

Poezië Ongehoord

  • Bibliotheek Rotterdam 110 Hoogstraat Rotterdam, ZH, 3011 PV Netherlands (map)

De Stichting Poëzie Ongehoord trakteert je op een mooie middag vol aanstormend en aanslenterend poëzietalent. En zoek jij een podium en publiek? De mic staat tijdens het open podium voor je klaar!

Deze editie zal er aandacht zijn voor het thema van de Maand van de Filosofie: rust. Er zijn ook al een paar artiesten bekend:  Neusa Gomes, Look J. Boden, Demi Baltus, Kim van Schie en Myrte Leffring.

 

Deze activiteit is onderdeel van de Maand van de Filosofie. Het thema van deze maand is rust. Een mooie gelegenheid om stil te staan bij een uitspraak van Desiderius Erasmus: "Haast je langzaam". Meer weten over Erasmus? Kom dan langs bij de Erasmus Experience, 3e etage Centrale Bibliotheek.