Back to All Events

Satsang met Nicky Verbeek in Deventer

  • Antiquariaat ZiNiZ Deventer 8 Achter de Broederen Deventer, Overste, 7411 PS Netherlands (map)

Met enige regelmaat worden bij ZiNiZ in Deventer satsang - bijeenkomsten gehouden. Het woord satsang komt uit het Sanskriet. Sat betekent waarheid en Sanga staat voor samenkomst. In satsang gaat het om de vraag: wie of wat ben ik (nu echt)?

Advaita Vedanta is een term uit het Sanskriet en betekent ‘leer van niet – twee’ (non – dualiteit). De visie van Advaita Vedanta, die zijn wortels heeft in India, past uitstekend in onze westerse wereld en heeft veel te bieden voor ons ‘westerse leven’. Die meerwaarde zit hem vooral in de reflecterende en zelf – onderzoekende oefeningen en disciplines. Tijdens satsang kunnen allerlei vragen over dit onderwerp gesteld worden. 

Deelname: 20 euro p.p. | Aanmelden: stuur een mail naar vantwist15@gmail.com.