Back to All Events

Nacht van de Filosofie Fryslân


  • Blokhuispoort 40 Blokhuisplein Leeuwarden, FR, 8911 LJ Nederland (map)

Nacht van de Filosofie Fryslân

Lezingen, debat, workshops, kunst en muziek

Thema: Verbeelding aan de Macht

Laat je verbeelding spreken tijdens de 11de editie van de Nacht van de Filosofie Fryslân, op zaterdag 21 april in Leeuwarden. Laat je meevoeren door de lange gangen van de voormalige gevangenis De Blokhuispoort en geniet van een veelzijdig programma boordevol lezingen, debatten, kunst, performances, workshops en muziek. Filosofeer mee met meer dan 20 denkers, wetenschappers en kunstenaars over het thema Verbeelding aan de Macht. Te gast zijn: Jan Bransen, Ignaas Devisch, Jan Drost, Arjen Kleinherenbrink, Dimitri Goossens, Marjolein Lanzing, Jannah Loontjens, Ger Groot en vele anderen. Voor de jongste filosofen is er een speciaal middagprogramma.