Back to All Events

Filosofische workshop Verbeelding Opent! | Oss

  • Libris boekhandel Derijks Walstraat 8 5341CK Oss Nederland (map)

FILOSOFISCHE WORKSHOP

VERBEELDING OPENT!

De menselijk bestaansbeleving is een weefsel van werkelijkheid en verbeelding.We hebben verbeelding nodig om het wezen van die werkelijkheid bloot te leggen. Verbeelding opent...een nieuw vergezicht - al dan niet utopisch - en verkent dat in alle sferen van het leven; privé, publiek, privaat en politiek. We onderzoeken prikkelende vragen als bijvoorbeeld: wanneer maakt verbeelding zichtbaar wat er echt is? We laten ons inspireren door verbinding te maken met denken, voelen en handelen. We zullen onze denkbeelden in een nieuw licht zien door een dynamische benadering.

Begeleider:  Anka  Fauth; filosofisch/socratisch gespreksleider

Bijdrage:     10,00 euro