Back to All Events

Jongeren discussiëren over pestatiedruk, succesvol leven en echt & nep | Dronten

  • Jongerencentrum De Boot 25 Educalaan Dronten, FL, 8251 GC Netherlands (map)

Waar hebben jongeren mee te maken — en wat vind jij daarvan?

Onderscheid jij echt nieuws van nepnieuws? En influencers die spullen verkopen van YouTubers die zichzelf laten zien? Reageer je op alles wat je binnenkrijgt of laat je het deels zitten? Voel je je geleefd door wat je allemaal moet of voel je je vrij om te kiezen wat je leuk vindt? Kun je aan prestatiedruk ontsnappen? Wat vind je succesvol leven?
Boeit het jou om out of the box te denken over belangrijke vragen en daarover te discussiëren?
Gooi dan je anker uit in DE BOEI op woensdag 10 april van 18.00 tot 20.00 uur

Britt van Smeerdijk zal onze vragen inleiden en ons begeleiden terwijl we hierover discussiëren. We eten er heerlijke tapas bij!

Britt is Founder & Creative Director van Booming Productions, Freelancer of the year en aan het pionieren met haar eigen bedrijf. Ben je erbij? Geef je uiterlijk 8 april op via deboeidronten@gmail.com

De toegang is gratis.

DE BOEI is een nieuw initiatief van en voor Drontense jongeren van ca. 16 tot 26 jaar die in of buiten Dronten naar school gaan of studeren en graag willen nadenken en praten over dingen die ze belangrijk vinden. DE BOEI is mogelijk gemaakt door Almere College, Ichthus College. Warmonderhof Opleidingen en Filosofisch Café Dronten.