Back to All Events

Denkdinsdagen | Houten


  • Theater aan de slinger 40 De Slinger Houten, UT, 3995 DE Netherlands (map)

Het filosofische gesprek is een krachtige methode om je eigen denken onder de loep te nemen. Door samen in een gesprek je denken te onderzoeken, word je je bewust van je eigen denkpatronen en verborgen overtuigingen. We doen dit aan de hand van een concreet vraagstuk wat je bezig houdt. Door juist bij het denken stil te staan en niet een oplossing na te jagen, ontstaat er inzicht en een nieuw perspectief waardoor je verder kan met je vraag. 

Marlies Verlinde en Ernst Meijer hebben allebei een filosofische praktijk in Houten. Zij bieden in de Maand van de Filosofie iedere dinsdag in april van 14 tot 16 uur gratis gesprekken aan. Je mag reserveren bij info@komdenken.nl, maar gewoon langskomen kan ook. Ontdek zelf hoe filosofie je kan helpen in het dagelijkse bestaan.

2, 9, 16, 23 en 30 april van 14-16 uur

Toegangskosten: gratis

Voor meer informatie kijk op: www.mevrouwhelderder.nl en www.komdenken.nl