Back to All Events

Lezing: Ubuntu. Ik ben, omdat wij zijn | Rotterdam

  • Postillion Convention Centre WTC Rotterdam 37 Beursplein Rotterdam, ZH, 3011 AA Netherlands (map)

Er is geen mens een mens zonder de anderen!

Onze wereld is vol tegenstellingen. Het land waar je woont of vandaan komt, bepaalt hoe een ander naar je kijkt, je bent vluchteling of je leeft vrij en beschermd, je lijdt honger of je moet oppassen voor overgewicht, je bent volwaardig burger of anderen kijken op je neer. Ondanks alle tegenstellingen kunnen wij niet zonder elkaar. Je bent namelijk een mens, omdat wij met ons allen de mensheid zijn. Wat zijn menselijkheid en broederschap? Wat is nodig om harmonie en geluk voor iedereen te bereiken? Hoe goed begrijpen we elkaars denkwereld? Wat verandert er als wij ons echt inleven in anderen voordat wij een oordeel vormen? Wat houdt een universele visie op het (samen)leven in?

De toegang is vrij en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Informatie website The Theosophical Society Point Loma Blavayskyhuis Den Haag: www.blavatskyhouse.org of bel (010) 4669875 / (010) 5014520.