Back to All Events

Ik stuntel, dus ik ben: zenmeditatie en theeceremonie

  • 1 Brugbemdenstraat Hasselt, Vlaanderen, 3500 Belgium (map)

Zen bezorgt je de juiste plaats van je persoonlijkheid ten opzichte van de samenleving en de kosmos. Je wordt minder egocentrisch, de ander en het andere worden in hun eigenheid waargenomen door jezelf waardoor je oordeelsvermogen ook juister wordt. Via zenmeditatie wordt de waarneming en beleving van de werkelijkheid dieper, breder en authentieker. De minder losse greep van je ego op je eigen gedrag en beleving heeft een bevrijdend effect, hierdoor ontwikkel je mededogen in een grotere persoonlijke stilte en rust.

van 19:30 tot 20:00 uur: introductie Zendo Gyoji
van 20:00 tot 22:00 uur: Zendo meditatie en theeceremonie

Onder leiding van Zenmonniken: Félicienne en Marc Journée

Toegangskosten: gratis

 

Earlier Event: April 28
Lezing over Descartes | Haarlem
Later Event: April 29
Denken moet je doen! | Amsterdam